diamond painting

Slecht weer op komst? Houd de kids bezig met diamond painting!

Rustig wennen aan het najaar

Het einde van de zomer nadert en dat geldt ook voor de droge periode. Weldra zal het water weer met bakken uit de lucht komen en kunnen je kinderen niet buitenspelen. Voorkom dat ze meteen weer achter hun mobiel of spelcomputer kruipen en zorg dat ze zich op een creatieve manier kunnen vermaken. Zoals met diamond painting. Een gezellige en creatieve bezigheid, waar ze ook nog eens lekker van tot rust komen. Zo komen jullie de natte dagen wel door!

Even wennen weer

Weer binnen zitten met zijn allen met het slechte weer is net als ieder jaar na de zomer weer even wennen. De verveling slaat snel toe en irritaties kunnen oplopen. Teveel achter de computer en telefoon is niet gezond en ook niet erg gezellig. Maar wat is het alternatief? Diamond painting kan een leuke nieuwe uitdaging zijn. Hierbij beplak je een schilderij dat je aanspreekt met gekleurde diamantjes om het nog mooier te maken. Er is zeer veel keuze qua afbeeldingen. Van de grote meesters tot Disney en van de dieren en landschappen tot een mooie skyline. Er zit altijd wel iets bij waar je kinderen enthousiast van worden.

Leuk om samen te doen

Bij diamond painting koop je een pakket van een schilderij dat je aanspreekt, met daarin alles dat je nodig hebt: canvas, diamantjes en een pincet. De diamantjes plak je vervolgens op het canvas. Dit vergt een klein beetje concentratie om het netjes te doen. Hierdoor werkt het ook erg ontspannend, doordat denken en doen één zijn. Ondertussen zie je je kunstwerk groeien, wat je motiveert om door te gaan. Zo kunnen de kids zich urenlang vermaken! Geef ze allemaal een eigen diamond painting pakket of werk samen aan één grote. Muziekje op de achtergrond, hapje en een drankje erbij en je bent verzekerd van een gezellige middag.

Niet geschoten is altijd mis

Is diamond painting met het slechte weer ook dé oplossing voor jou om je kids weer aan het binnen zijn te laten wennen? Zo niet, dan hebben jullie altijd nog een leuke middag. Ben jij ook dol op diamond painting? Deel je ervaringen met ons.