moeder dochter sieraad

Ongelofelijk blij met mijn moeder dochter sieraad

moeder dochter sieraad Toen ik zwanger werd, wist ik direct al dat ik graag een moeder dochter sieraad wilde hebben. Dit had ik vroeger ook met mijn mama en daar hecht ik op tot op de dag van vandaag heel veel waarde aan. Het is iets wat wij samen hebben en daardoor voel je je toch een stuk meer verbonden. Het armbandje wat ik had, is mij nu helaas wel te klein. Toch zit ik er aan te denken om er misschien een stukje aan te laten zetten bij ons allebei, zodat wij hem weer kunnen dragen. Het is namelijk ook nog eens een ongelofelijk mooi stuk.

moeder dochter sieraad

Grote wens van ons

Voor mijn kleine meid en ik wilde ik ook al langere tijd een moeder dochter sieraad. Hier had ik al langere tijd over nagedacht, maar een tijdje terug was zij hier nog gewoon te klein voor. Dan zou het niet lekker zitten en zou zij hem ook niet om willen. Inmiddels is ze 4 jaar oud en heeft ze een heel eigen stijltje ontwikkeld. Iedere ochtend sta ik met haar voor de kast en wil ze zelf een jurkje uitkiezen. Het liefst doet ze zo veel mogelijk clipjes in haar haar en 5 kettingen om. Dat sta ik natuurlijk niet toe, ondanks dat het ongelofelijk schattig is.

moeder dochter sieraad

Echt even samen

Samen met haar ben ik gaan zoeken naar iets wat naar onze smaak was. We zijn daarvoor gewoon op een avondje achter de computer gekropen met wat lekkers en toen zijn wij gaan surfen. Uiteindelijk kwamen wij uit bij Toejoe. Deze site had een heel erg groot aanbod en er zaten veel mooie dingen tussen. Noa, zoals mijn kind heet, werd meteen helemaal blij bij het zien van alle vrolijke kleuren. Wij moesten uiteindelijk kiezen tussen twee soorten, maar dat bleek nog moeilijker dan gedacht. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om ze dan maar allebei aan te schaffen.

Een goede service

De bestelling kregen wij al na 3 dagen in huis, dus wij hebben ook helemaal niet lang hoeven wachten op ons moeder dochter sieraad. Ik vond het ongelofelijk fijn dat het gewoon verzonden werd met PostNL, want daardoor kon ik precies volgen waar het pakketje op welk moment was. Dat vond ik erg prettig, want wij zijn allebei nogal ongeduldig aangelegd. Toen ze thuis kwam uit school zijn wij het meteen gaan passen en het zat helemaal perfect. Wij dragen het nu iedere dag met heel veel plezier en krijgen er ook veel complimentjes over. Ik kon tijdens het afrekenen kiezen uit verschillende methoden, dus er zit altijd wel iets bij wat jij graag gebruikt. Daarbij heb ik gekozen voor iDeal, omdat dit vaak het snelste is.

moeder dochter sieraad

Aanrader!

Mocht jij nu ook naar een moeder dochter sieraad op zoek zijn, dan raad ik jou aan om eens een kijkje te nemen op deze website. Het assortiment is ongelofelijk groot, dus ik weet bijna zeker dat er ook voor jou wel iets bij zit. Dit is natuurlijk ook ongelofelijk leuk om cadeau te geven aan iemand die een kleintje verwacht!