Geboorteborden

Bord aan het raam bij een geboorte

Ben je niet in het bezit van een tuin, kun je met een geboortebord raam toch aan iedereen laten weten dat je de gelukkige ouders bent geworden van een jongen of meisje. De vele verschillende borden zorgen ervoor dat er voor iedereen een leuk bord te vinden is, in de bekende kleuren roze en blauw maar ook borden in een neutrale uitstraling. Voorbijgangers kunnen er niet omheen hoe trots je bent als ouders dat je een klein wonder op de wereld hebt gezet. Je kunt kiezen uit borden met en zonder geboortedatum, ideaal om het bord al eerder te bestellen.

Geboorteborden

Stevig en bestand tegen weersinvloeden

Het geboortebord raam zorgt ervoor dat iedereen het bord aan de buitenkant van het raam ziet hangen, tevens is het bord bestand tegen regen, wind en andere weersomstandigheden. Zelfs wanneer het bord een tijd in de zon hangt, is het nog steeds door voorbijgangers te lezen. Het bord voor op het raam is namelijk ook UV bestendig, kleuren en teksten vervagen daardoor niet. Zoek nu een leuk bord uit voor de geboorte van je zoon of dochter op happysigns.nl, laat de buitenwereld weten wanneer de kleine is geboren en natuurlijk hoe hij of zij heet.

Kies wat je leuk vindt

Je kunt natuurlijk zelf kiezen wat je leuk vindt om te kiezen, een geboortebord raam zitten geen eisen of regels bij. Wil je een roze bord voor een jongen, natuurlijk leveren wij alle borden. Heb je een meisje en wil je een bord met een hijskraan, jij beslist zelf als ouders wat je op het bord wil hebben en welke kleur het moet zijn. Voor de prijs van het bord hoef je het niet te laten, de borden zijn namelijk bij happysigns.nl voordelig en geschikt voor ieder budget.