Frakkz

Kinderkapstok als sinterklaascadeau van FrakkZ

KapstokDe Sinterklaastijd brak aan dus moest ik als moeder van twee kinderen op zoek naar weer een leuk Sinterklaascadeau. Naast alle spelletjes, knutselspullen en andere artikelen uit de dikke speelgoedwinkelboeken wil ik ook altijd graag een praktisch cadeau. Gewoon iets voor de sport van de kinderen of iets handigs voor in huis.

Kapstok
Onlangs zag ik al van die hele leuke RVS kinderkapstokken voorbij komen op Pinterest. Ze trokken toen al mijn aandacht door de vrolijke kleuren en sprekende afbeeldingen erop zoals brandweerwagen, aap, racer of lieveheersbeestje.  Ook de houten kinderkapstok vond ik erg leuk, deze zijn zelfs personaliseerbaar en op maat te bestellen.
En wat trok pas mijn aandacht op Facebook? Een gave like en win actie van FrakkZ! FrakkZ bleek het merk te zijn die deze handige, gaaf uitziende kapstokken voor kinderen produceert.  www.frakkz.nl

Kapstok
Ik heb meegedaan via Facebook en natuurlijk deze actie voor een kinderkapstok gedeeld onder mijn vrienden. Na een paar dagen te wachten in spanning hoorde ik van de week dat ik de gelukkige winnaar was van een FrakkZ kinderkapstok met afbeelding! Ik was natuurlijk helemaal gelukkig. Het is in deze tijd altijd heel fijn om een extra cadeau in de zak van Sint te doen en dat hij helemaal gratis is, is mooi meegenomen!
KapstokIk koos de RVS kinderkapstok met vier haken. Aangezien de kinderkapstok voor mijn zoontje zijn kamer is, koos ik voor de blauwe achterplaat en natuurlijk met een olifant. Zijn lievelingsdier! Wat zal hij blij zijn!
Toch vond ik het sneu voor mijn dochtertje van 5 dat zij dan niet zo mooie kapstok had. Dus heb ik er voor haar ook een besteld. Een roze kapstok met vier haken en een prachtige prinses erop!
Zo heb ik voor een heel mooi prijsje twee leuke cadeaus in de zak. Ik ben blij en mijn kids zijn straks vast heel tevreden met hun cadeau! Bedankt FrakkZ!Kapstok