Qiddie.com

Kinderbehang online bestellen

Veel mensen zijn wat huiverig om kinderbehang online te kopen. Onterecht want dit kan natuurlijk prima. Natuurlijk is het fijn als je bij een winkel in de buurt kan gaan kijken hoe het behang er in het echt uitziet. Bovendien is het handig om eventueel teveel gekochte rollen weer terug te brengen. Toch kunnen deze voordelen vrij eenvoudig ondervangen worden.

Kinderbehang

Enorm aanbod kinderbehang online

Een groot voordeel om kinderbehang online te kopen is dat er online veel meer aanbod is. De keuze is enorm in de verschillende webshops terwijl je aanbod in de gemiddelde woonwinkel of bouwmarkt vrij beperkt is en bovendien veel van hetzelfde. Daarnaast is online bestellen ook heel eenvoudig. Als het op voorraad is, heb je het binnen een paar dagen al in huis. Daarnaast hoef je ook niet zelf te zeulen met zware rollen maar wordt het gewoon bij je thuis bezorgd. Ideaal als je als zwangere vrouw graag zelf betrokken bent bij de inrichting en decoratie van de babykamer.

Lilipinso

Veel voordelen aan online bestellen

De meeste webshops hebben duidelijk foto’s van het kinderbehang waardoor je een goed beeld krijgt van hoe het behang er uitziet. Met behulp van een duidelijke rekenhulp kun je precies berekenen hoeveel rollen je nodig hebt waardoor je niet meer bestelt dan dat je nodig hebt. Terugsturen van ongebruikte rollen is dan ook niet nodig. Bij de meeste webshops houden ze ook rekening met de batches. Door alleen rollen uit dezelfde batch te verkopen, krijg je geen kleurverschil. Al is dit verschil minimaal, tussen de verschillende batches kunnen kleine verschillen optreden. En juist bij behang met prints kan dat verschil duidelijk te zien zijn. Misschien dat je iets langer moet wachten op je bestelling maar dan heb je ook geen kleurverschil. In het bestelproces word je daar over geïnformeerd dus je weet dan ook direct of jouw behang nog besteld moet worden of direct uit voorraad leverbaar is.