Drie onmisbare items voor de babykamer

Het inrichten van de babykamer kan een overweldigende taak zijn. Met zoveel baby items die beschikbaar zijn, kan het moeilijk zijn om erachter te komen welke echt de moeite waard zijn om te kopen. De items die je koopt, zijn deels afhankelijk van je eigen persoonlijke voorkeur, maar een paar basis items kan iedere nieuwe ouder helpen. Deze onmisbare items helpen je op weg en inspireren je om de extra items toe te voegen die geschikt zijn voor jou en je opvoedingsstijl.

Een commode

Er zullen duizenden vuile luiers zijn in het eerste jaar van je baby. Hoewel je met de tijd steeds beter en sneller wordt in het verschonen van de luiers, is het altijd een goed idee om een georganiseerde commode in de babykamer te hebben. Verschoontafels zijn er in vele soorten, sommige met planken voor het organiseren van luiers en andere must-haves, zoals doekjes en zalven. De commodes heeft ook een comfortabel kussen om baby op te leggen, dat is het aankleedkussen. Voeg daar een mooie aankleedkussenhoes aan toe wat de commode helemaal afmaakt en de baby ligt nog comfortabel ook.

De slaapplek

Een van de belangrijkste benodigdheden voor de babykamers is het babybedje. Of je nou kiest voor een uitgebreide wieg of een eenvoudige ledikant. De slaapplek van de baby zal waarschijnlijk het middelpunt van de babykamer zijn. Wiegjes en ledikanten zijn er in verschillende stijlen, maar ook in verschillende prijsklassen. Een wieg of ledikant is niet alleen een noodzaak voor het comfort van de baby, maar  het kan ook een leuk onderdeel zijn van het thema in de babykamer. Je kan kiezen uit een groot assortiment aan beddengoed, waaronder wieglakens, kussens en dekens, bij koeka.com vind je er allerlei verschillende varianten en in de leukste kleuren. 

Manden

Een grote mand op de vloer naast de wieg van je baby is meer dan een schattig stuk decoratie. Manden zijn geweldig voor spullen in op te bergen zoals extra dekens, boeren doeken en zelfs speelgoed. Zorg ervoor dat je ze op de meest geschikte plaats plaatst en nog belangrijker dat je er niet over kan struikelen.