Garbo and Friends het beste merk voor kinderen

Je wilt natuurlijk de beste kleding en het beste beddengoed voor je kinderen. Waar ga je dan kijken en hoe weet je dan of het nou echt zo goed is? Een leuk printje alleen is niet voldoende natuurlijk. Hoe beoordeel je dat dan?

Wat is Garbo and Friends?

Garbo and Friends is een merknaam voor kinderen beddengoed. Het is een exclusief ontworpen merk die zich richt op het ontwerpen van het mooiste en beste beddengoed voor kinderen. Als je beddengoed koopt voor kinderen wil je natuurlijk dat het er leuk uitziet met een leuk printje, maar je wilt natuurlijk ook dat het goed voor ze is en lekker slaapt.

Garbo and Friends ontwerpt op Scandinavische wijze hun beddengoed. Zij maken hun beddengoed speciaal voor kinderen en dus ook alleen voor kinderen. De prints daarentegen vallen ook in de smaak bij volwassenen dat is dan ook het enige wat voor volwassen is. Al is het uiteindelijk vooralsnog niet bruikbaar voor volwassenen. Het beddengoed is gemaakt van ecologisch perkaal katoen. Dit katoen zorgt ervoor dat het elke wasbeurt zachter wordt.

Het meest bekende printje dat zij in de collectie hebben heet de fauna print. Het is een grijs/ blauwe tint met bosdieren en bladeren. Het fijne aan deze print is dat het voor zowel jongens als meisjes gebruikt kan worden. Zo voorkom je dus dat je dubbele beddengoed moet kopen. Waarom zou je dat ook doen als je ook gewoon uniseks kan kopen?

Het merk little dreamers

Het merk littledreamers.nl is net iets groter dan Garbo and Friends. Dit is omdat little dreamers veel meer categorieën hebben qua spullen. Zo hebben zij kinderkamer meubels, kleding of speelgoed. Het is dus niet alleen een ding. Zij hebben alles voor elke gelegenheid in de kamers. Op hun website kan je in één klap de gehele kinderkamer inrichten.

Alle meubels hebben ook een gedachte erachter. Als wij bijvoorbeeld kijken naar eten en drinken dan hebben zij allerlei spullen voor kinderen die handig zijn tijdens het eten of drinken. Het is dus niet zomaar onzin wat je daar koopt. Het aanbod is ook erg groot. Vooral als wij kijken naar kinderkamer meubels hebben zij alles wat je nodig hebt. Dit varieert ook in leeftijd van het kind.

Alle soorten bedden die je nodig hebt voor een kind hebben ze. Dit gaat van kleine eenpersoonsbedden naar een twijfelaar en begint zelfs bij een wiegje of ledikantje. Het mooie is dat zij ze allemaal aanbieden op de site. Ook het opfleuren van de kamer kun je makkelijk doen met de spullen die zij aanbieden op de website.

Het voordeel hiervan is dat alles een beetje in dezelfde stijl is. Zo hoef je je dus niet druk te maken om het feit of het allemaal wel bij elkaar gaat passen. Je moet natuurlijk altijd wel kijken of het past, maar in principe wordt hier voornamelijk gebruik gemaakt van neutrale kleuren voor in kinderkamers. Daarom is het ook mede voor jongens en meisjes.