Een logopedisch prentenboek

Wanneer je op zoek bent naar een prentenboek voor de ontwikkeling van je kind, kijk dan eens naar de boeken van Annemieke Bastiaans van Voice Joy. Zij heeft drie verschillende boeken geschreven, zoals: 

  • Lotte de dappere koe
  • Bauke de nieuwsgierige hond
  • Gijs het sterke paard

Vaak worden deze verhalen gebruikt bij de logopedist, op school of gewoon thuis om voor te lezen. De logopedist gebruikt deze ook voor de ontwikkeling van een kind, wanneer deze moeite heeft om zich verstaanbaar te maken en daar kan ik over meepraten toen ik elke week met mijn dochter hierheen moest.  

Leuke verhalen

Via de website www.voicejoy.nl heb ik het prentenboek van Gijs het sterke paard besteld.  Niet alleen mijn dochter is helemaal weg van het verhaal over Gijs, maar ik zelf vindt het ook een zeer leuk verhaal. Vooral de plaatjes die in het boek staan zijn erg grappig.

Mijn tweejarige dochter vindt het voorlezen zo geweldig, dat ik vaak naast haar zit om te luisteren dan andersom. Zelfs bij de logopedie, waar zij al een tijdje heen gaat voor haar spraakgebrek, leest zij op haar manier voor uit één van deze drie verhalen. Door het lezen is mijn dochter wel beter gaan praten en daar zijn wij heel blij mee.