Kleding Labels

Kleding Labels

Het klinkt misschien gek, maar Kleding Labels hebben veel meer functies dan je in de gaten hebt. Zo wordt een label gebruikt het merk aan te duiden, maar is het ook vaak de lus om het ermee op te hangen. Ook kan de label gebruikt worden om een naam in te zetten, om zo te onderscheiden van wie het kledingstuk is. Dit laatstgenoemde onderwerp is dan ook vaak de reden voor moeders om labels te kopen en het vervolgens in de kleren te plaatsen. Maar naast deze functies houdt het daar niet mee op, denk bijvoorbeeld maar aan hoe vaak het label in je kledingstuk je heeft geholpen dat je niet verkeerd om aan trekt. Zo zou je uren door kunnen gaan waarvoor een label allemaal handig is.

Kleding Labels

Het proces

Kleding Labels kunnen er in worden gedrukt, maar vaak wordt hiervan afgezien. Dit komt doordat je bij bedrukken het je kan overkomen dat het doordrukt of niet leesbaar is op bepaalde stoffen. Daarom doen de meeste producenten het erin laten naaien. In de meeste gevallen worden er kledingen, was etiketten, labels en merken los van de productie erop genaaid door een naaister.

Herkenbaar

Toch is niet iedereen even blij met een label, Dit is meestal de drager. Hoewel niet iedereen er een probleem van zal merken, zal wel iedereen het herkennen. Namelijk het gevoel dat er iets in je nek zit te prikken en irritatie geeft en dat het door het labeltje komt die er in is bewerkt. Echter zijn de meeste er niet gevoelig voor en is het gewoon erg fijn om te kunnen zien wat de voor en achterkant is van het kledingstuk. Kleding Labels zijn dus in de meeste gevallen kei handig om in je kleding te hebben.

Kleding Labels

Labels niet enkel in kleding

Tot nu toe heb je een heel verhaal gevolgd over Kleding Labels. Toch lijkt het verstandig om ook te vermelden dat labels niet alleen in kleding gebruikt wordt. Zo worden labels eigenlijk overal voor gebruikt. De functie blijft wel echter hetzelfde zoals dat bij kleding is. Labels zijn dan kort gezegd gewoon voor alles bedoeld om iets aan te duiden.