Ik had last van vermoeide benen

Al een tijdje heb ik erg vermoeide benen en een pijnlijk gevoel.

Het komt vooral voor in de kuitspieren en binnenkant van mijn benen. Omdat ik hier al een hele lange tijd mee rond liep leek het mij een goed plan eerst op het internet rond te kijken. Misschien vond ik iemand met hetzelfde probleem en een oplossing.

Na een tijdje kwam ik de website van Footlogics tegen. Hier stonden meerdere berichten over verschillende klachten zoals aan de achillespees, pijn aan de onderrug, doorgezakte voeten, likdoornen etc.

Mijn beste vriendin en ik hadden toevallig allebei last van dezelfde klachten. Ik vertelde haar over deze site en samen hebben we rond gekeken. Er stond namelijk een artikel op wat precies over onze klachten ging.vermoeide benen

Wij lazen het artikel er onderaan stond een advies, ons advies was om zolen te kopen en te dragen. Wij wilde het graag toch proberen. Ook omdat wij aankomende week een paar dagen naar Parijs gaan willen wij beide wel normaal kunnen lopen.

Wij besloten om de zolen die ons aangeraden werd te bestellen. Na een paar dagen kregen wij de zooltjes al binnen en ze paste ook erg goed in onze schoenen. Natuurlijk hadden wij de zooltjes aan naar Parijs. Aan het begin moesten onze lichamen even wennen aan de verandering maar als snel trok het bij. Eventjes later hadden wij nergens last meer van!

Wij zijn allebei erg blij met de zooltjes en als we ooit nog ergens last van krijgen weet ik welke site ik moet hebben!