Een kinderkapstok voor de kinderkamer bestel je online bij FrakkZ.nl

Wandlamp kinderkamer

logo FrakkZ

 

Mijn zoon en dochter zitten op de basisschool en spreken vaak af met andere kinderen. Die komen dan bij ons thuis spelen, dat is natuurlijk hartstikke leuk en gezellig. Een tijdje geleden hadden mijn kinderen en hun vriendjes geen echte plek om hun jas op te hangen. Daarom wilde ik online een kinderkapstok kopen. Een moeder die ik sprak op het schoolplein kende een hele goede webshop. Zij had een rvs kapstok gekocht op frakkz.nl en de wandkapstok die ze had besteld was speciaal op maat voor haar gemaakt. Volgens haar was dit een hele fijne en betrouwbare website. Ze was dus heel tevreden met deze webshop en heel blij met het geleverde product.Kinderkapstok_voetbal

Leuke, unieke en voordelige kinderkapstokken en wandlampen

In de avond daarna ben ik nog gaan kijken op de webshop, ik wist meteen zeker dat ik hier zou gaan slagen. De website is fijn om te gebruiken, je kan alles makkelijk vinden en alles is mooi ingedeeld. Er is een groot assortiment aan kapstokken. Keuze genoeg. Ik heb gekozen voor een kapstok met een afbeelding erop, voor mijn zoon de voetbal en voor mij dochter de prinses . Een leuke optie bij deze kapstokken is dat er een achtergrond in kleur bijbesteld kan worden, waardoor de kapstok nog mooier wordt. De prijzen waren erg voordelig en dat is heel prettig. Ik kreeg mijn bestelling dezelfde week nog binnen. Ik en mijn kinderen zijn erg tevreden met frakkz.nl , ze leveren goede kapstokken die mooi zijn en ook nog eens voordelig. Ik was zo blij met kapstokken dat ik de week erna nog een bestelling heb geplaatst. Ditmaal bestelde ik wandlampen voor de kinderkamer. De afbeeldingen van de kapstok staan ook op deze wandlampen, dus dat past erg mooi bij elkaar. Ook de wandlampen voor de kinderkamer zijn erg leuk en mooi gemaakt. Ik ben er erg tevreden mee. Als je zelf ook zoiets nodig hebt, kijk dan gewoon even op hun website. Dit is voor mij de beste plek is om een kapstok of wandlamp kinderkamer te kopen.Kinderkapstok uil