Koken met mijn dochter in haar kidkraft keukentje

logoAfgelopen week is mijn dochter bij mij gekomen met de vraag of ik samen met haar wilde koken in haar nieuwe kidkraft keukentje. Dit hebben wij afgelopen week voor haar gekocht aangezien ze heel erg goed haar best doet op school. Ze zit momenteel in groep een en zoals haar juffrouw het zegt doet ze enorm goed haar best. Dit wilde we dan ook niet zomaar voorbij laten gaan waardoor we een manier had bedacht om haar te motiveren. Door deze keukentje voor haar te kopen wilde we haar laten merken dat we erg blij zijn met hoe ze het doet, ik had echter alleen niet geweten dat ik dan mee moest koken met haar.

Uit het werk samen koken.53343_w_nl_2

Wanneer ik uit het werk kom wilt ze graag dat ik samen met haar ga koken, zij in haar kidkraft keukentje en ik in de gewone keuken. Mijn vrouw kookt normaal gesproken maar sinds dat mijn dochter deze keukentje heeft gekregen moet ik met haar koken, dit vind ik alleen maar leuk om te doen nu! Ikzelf ben geen ster in de keuken maar met het bijzijn van mijn dochter begint het aardig te lukken. Deze keuken heb ik trouwens gekocht op de website van persempretoys.nl. Daar vindt je een ruim assortiment uit keukens voor kinderen, zelfs mijn zoon wilt zo nu en dan meekoken met mij!53294-13_1_