Hele leuke geboortekaartjes gekocht

geboortekaartjesMijn vrouw en ik hebben een paar weken geleden een dochter gekregen. Er moesten nog heel wat dingen gebeuren. We moesten nog een hoop kleren halen en ook de geboortekaartjes moesten nog geregeld worden. We zijn toen gaan kijken op internet en daar stonden meerdere bedrijven die ze verkochten. Op de website van http://www.kissgeboortekaartjes.nl/ stonden hele leuke. Ze beschikte over een groot assortiment met voordelige prijzen. Ook de naam die we in gedachte hadden stond er. We hebben toen afgesproken dat als ze zou bevallen ik alle gegeven zou doorgeven. Er moet natuurlijk wel de juiste datum op komen. Het bedrijf vond dat goed en heeft zich aan die belofte gehouden.

Fantastisch bedrijf. kaartje

In totaal heb ik maar 1 dag hoeven wachten op de geboortekaartjes. Ze beschikken dus over een fantastische service.De kaartjes zijn hartstikke leuk. Van alle kanten krijg ik leuke reacties en daar ben ik jullie zeer dankbaar voor. Mocht ik ooit nog een dochter of zoon krijgen kom ik zeker terug. Het is echt een aanrader om bij dit bedrijf kaartjes te bestellen. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Kijk daarom snel op de website voor meer informatie. Je kan ook telefonisch contact met ze opnemen of mailen.