Geboortekaartjes jongen

Als je in verwachting bent, en je weet al of het een jongen of een meisje wordt, dan is dat om meerdere redenen praktisch. Makkelijk bij het inrichten van de babykamer, makkelijk bij het alvast kopen van kleertjes, en natuurlijk ook praktisch bij het bedenken van de naam en het uitzoeken van geboortekaartjes. Geboortekaartjes voor een jongen kunnen heel anders zijn dan die voor een meisje.

Met de nadruk op “kunnen”, want het hoeft natuurlijk niet. Typische geboortekaartjes voor een jongen zijn over het algemeen: blauw, stoer of bijvoorbeeld met een afbeelding van een jongen erop. Maar er zijn natuurlijk ook lieve geboortekaartjes voor een jongen en stoere kaartjes voor meisjes.

Geboortekaartje zoon
Als je een geboortekaartje voor je zoon zoekt, dan vind je in de collectie Geboortekaartjes jongen heel veel leuke geboortekaartjes. Met auto’s, voetbal of een stoere driewieler, maar ook met snorren, bootjes of stoere legerprint. Maar blader gerust ook door de andere collecties op de site. Bij alle andere collecties kom je ook leuke geboortekaartjes voor je zoontje tegen, van lief tot juist heel stoer, en van modern tot meer klassiek.

Geboortekaartje stoer
Als je voor de geboorte van je zoontje een stoer geboortekaartje zoekt, dan heb je ook een ruime keus. Veel ruwe materialen als steen, hout en beton en gave labels van geborsteld staal. Bij de stoere geboortekaartjes vind je verder geboortekaartjes met auto’s, sportwagens, helikopters of scheepsanker. De tekst is veelal in een groot, stoer lettertype geplaatst, waardoor het hele kaartje een stoere uitstraling krijgt.

Geboortekaartje blauw
Voor de geboortekaartjes jongen wordt traditioneel vaak de kleur blauw gebruikt. Op de site vind je dan ook veel jongens geboortekaartjes in het blauw. Maar het kan natuurlijk zijn dat dat nét niet helemaal jouw kleur blauw is, en wil je je geboortekaartje liever donkerblauw, juist heel lichtblauw of misschien wel een heel andere kleur. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je een mooi geboortekaartje op de site hebt gezien die je juist in het blauw wilt. Dan is het goed om te weten dat bijna bij alle kaartjes de kleur aangepast kan worden. Bij de meeste designs kun je dat zelf online, daar waar dat niet lukt kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice, dan passen we de kleur graag (en gratis) voor je aan.

Geboortekaartjes broertje
Speciale aandacht verdienen de geboortekaartjes broertje. Als u een tweede of derde kindje krijgt, dan is het natuurlijk leuk om de trotse grote broer(s) of zus(zen) bij het geboortekaartje te betrekken. De collectie geboortekaartjes broertje zijn daar uitermate geschikt voor.

Gratis proefdruk van je geboortekaartje
Als je een leuk geboortekaartje hebt gevonden, en je hebt ook de teksten, voor zover als mogelijk alvast geschreven, bestel dan een proefdruk van je geboortekaartje. Je geboortekaartje wordt dan op twee verschillende papiersoorten gedrukt, zodat je thuis rustig kunt bekijken op welke papiersoort jouw design het beste tot z’n recht komt. De eerste proefdruk is helemaal gratis, je betaalt zelfs geen verzendkosten. Altijd even bestellen dus, dan weet je -voordat je bestelt- precies hoe je geboortekaartje er uit komt te zien en kom je nooit voor verrassingen te staan!