Drie leuke websites met ‘duurzame’ kindermerkkleding

Je bent op zoek naar wat kleding voor je kindje, maar je wilt graag kleding van goede kwaliteit. Bovendien vind je duurzaamheid steeds belangrijker worden. Er zijn tal van websites die kinderkleding verkopen. Het is raadzaam om kinderkleding van goede kwaliteit aan te schaffen, zodat je het bijvoorbeeld weer kan doorverkopen of bewaren voor een eventueel volgend kindje. Merkkleding staat erom bekend dat het zijn waarde behoud. Daarom is het ook vaak een stuk duurzamer, omdat het kledingstuk automatisch langer meegaat. Bij de wat goedkopere merken is de kwaliteit vaak een stuk minder goed, waardoor het vaak na één seizoen dragen al minder is geworden. Hieronder lees je over drie leuke websites, waar je hippe en kwalitatieve kindermerkkleding bestellen. Ook kun je er terecht voor duurzame geproduceerde merken.

Hippe Mensjes

Bij Hippe Mensjes kun je terecht voor baby kleding en kinderkleding. Zij richten zich op kwalitatieve kindermerkkleding volgens de laatste mode. Bij Hippe Mensjes bieden ze diverse merken aan, zoals Ballin’, Charlie Choe, Feetje, Levi’s en Skooter. Bovendien vinden zij draagcomfort uiterst belangrijk, zodat de kinderen zich lekker vrij kunnen bewegen. Ook verkopen ze kleding voor de hele kleintjes, ook wel newborn kleding genoemd. Denk hierbij aan: boxpakjes, rompertjes en mutsjes. Als je online kleding besteld bij Hippe Mensjes op werkdagen voor 17:00, dan heb je het de volgende dag in huis.

Zalando

Bij Zalando kun je als volwassene ook terecht voor kleding, maar ze hebben ook een uitgebreid assortiment aan kindermerkkleding. Zoals eerder al gezegd, is merkkleding duurzamer dan ‘gewone’ kleding, omdat de kwaliteit beter is, waardoor je er langer mee kunt doen. Daarnaast zijn er ook nog kinderkledingmerken die bij de productie van hun kleding tevens letten op duurzaamheid. Zo kun je bij Zalando ook aangeven dat je een kledingstuk wilt hebben, wat duurzaam geproduceerd is. Een aantal van deze duurzame merken zijn: Arket, Sense Organics, Lindex, Walkiddy en Mini Rodini.

Mini & More

Bij Mini & More kun je merkkleding voor kinderen krijgen met behoorlijke kortingen. Zij geven aan dat ze het grootste assortiment in outlet kinderkleding hebben. Zij kopen grote partijen op van merkkleding die nog over zijn van bijvoorbeeld een eerder seizoen. Daardoor kunnen zij het voor een aantrekkelijke prijs aanbieden. Deze partijen worden ook wel ‘deadstock’ genoemd. Het kopen van deze kleding draagt ook bij aan duurzaamheid, omdat het anders ‘weggegooid’ zou worden. Zij bieden de volgende merken aan: B.Nosy, Chaos and Order, Feetje, LavaLava en Levv. Zoals je kunt lezen zijn er voldoende websites die hippe, kwalitatieve en ‘duurzame’ merken van kinderkleding verkopen. Duurzaamheid in kleding kun je dus op verschillende manieren toepassen. Je kunt hoge kwaliteit kleding kopen, die langer meegaat. Het is dan wel de bedoeling dat je dit kledingstuk ook echt blijft dragen. Je kunt kleding kopen van een merk, waarbij tijdens de productie al aandacht wordt besteed aan duurzaamheid. Of je koopt zogeheten deadstock kleding of tweedehands kleding.