balans speelgoed

Balans trainen van kinderen

Voor kinderen is de balans een belangrijk onderdeel van de grove motoriek, in verschillende omstandigheden moeten kinderen zich goed staande kunnen houden. Balans is niet alleen goed bij het lopen, maar ook bij fietsen en op latere leeftijd scooter of motor rijden. Hoe sneller de balans goed is, hoe eerder een kind daar profijt van heeft. Balans speelgoed is speelgoed, waarbij kinderen spelenderwijs de balans kunnen trainen. In de webshop van kinderspel.net vind je verschillende soorten speelgoed.

balans speelgoed

Oefen de balans met een rivierenlandschap

Met het balans speelgoed van een rivierenlandschap, kunnen kinderen op eenvoudige wijze de balans oefenen en verbeteren. De set is er in twee uitvoeringen, een met 14 stenen en een met 25 stenen. Hebben de kinderen de balans onder de knie, dan kunnen de stenen ook los worden neergelegd om de moeilijkheidsgraad te verhogen. Het landschap is van fijn materiaal gemaakt, zodat de kinderen met blote voetjes de oefeningen kunnen doen en alles goed voelen.

Uitdagende hindernisbaan

Wanneer je de kinderen echt een uitdaging wilt geven, dan is de hindernis perfect balans speelgoed. De baan is niet alleen met uitdagende blokken samengesteld, er wordt ook gebruik gemaakt van verschillende hoogtes. Om het nog wat ingewikkelder te maken voor de kinderen, is er ook een poortje waar je onderdoor moet lopen zonder je balans te verliezen. De hindernisbaan is niet alleen geschikt voor peuterspeelzalen of de kinderopvang, ook voor therapie is de baan perfect geschikt. Ben je benieuwd naar het complete assortiment, kijk dan snel op kinderspel.net.