Kortingen

247discount.nl

Zoek jij nog kortingscodes voor jouw online bestellingen? Neem is even een kijkje op 247discount.nl en zoek jou favoriete website waar jij wel misschien een kortingscode kan krijgen. Maar hoe ontvang je dan de ledenkorting? Je maakt ten eerste een account aan op 247discount.nl. Zoek dan je webshop waar jij op wilt winkelen. Klik dan op de ‘bezoek met korting button’ de webshop zal dan vervolgens een nieuwe venster openen. Start met winkelen en rond je bestelling direct af. Binnen 48 uur is je ledenkorting aan jouw account toegevoegd. Zodra jij €25 aan ledenkorting hebt gespaard, kun je een uitbetaling aanvragen bij 24/7 discount. De uitbetaling zal binnen een week op je rekening staan.

Vergelijk diverse winkels

Minder ledenkorting ontvangen?

Wanneer je ledenkorting gebaseerd is op een percentage. Wordt deze percentage berekend over het orderbedrag exclusief BTW, verzendkosten en administratiekosten. Misschien is dit een van de rede waarom jij minder ledenkorting hebt ontvangen. Ook kan het zo zijn dat je een product hebt besteld in een categorie waarvoor een andere ledenkorting geldt. Welke korting je moet hebben voor een bepaalde product, vind je op de webpagina van 24/7 discount. Ben je toch overtuigd dat je te weinig ledenkorting hebt ontvangen? Neem dan contact op de website van het bedrijf. Zij zullen dan nagaan voor de betreffende bestelling of de toegevoegde ledenkorting correct is. 

Shoppen met korting

In behandeling

De ledenkorting staat op status ‘in behandeling’ omdat de webshop de ledenkorting nog niet heeft gecontroleerd. Als de webshop de ledenkorting heeft gecontroleerd dan word jij hiervan direct op de hoogte gesteld. Er zal dan een mail verstuurt worden naar jouw mail met de nieuwe status van jouw ledenkorting. Het kan ook is zijn dat je ledenkorting wordt afgekeurd. Dit kan verschillende redenen hebben. Denk dan aan retouren, annuleringen maar ook het verkeerd gebruiken van 24/7 discount. Bijvoorbeeld omdat je op een andere website nog even snel hebt gezocht naar een kortingscode. Je hebt misschien gebruik gemaakt van de nieuwsbrief van de webshop of omdat er al artikelen in je winkelmandje zaten toen je via 24/7 discount naar de webshop ging.